Kiezen voor toshiba is kiezen voor betrouwbaarheid

Kiezen voor toshiba is kiezen voor betrouwbaarheid

TOSHIBA behoort wereldwijd tot de meest toonaangevende producenten van warmtepompen en airconditioners. Door TOSHIBA worden vele miljoenen airconditioners per jaar gemaakt. Door decennialange ervaring met het produceren en ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige airconditioners heeft TOSHIBA een ‘Japans oog’ voor wat echt belangrijk is: Betrouwbare apparatuur waar je op kunt rekenen. De juiste keuze voor een TOSHIBA airconditioner is dan ook een keuze voor vele jaren.

Dit is mogelijk met Toshiba’s wandmodel Haori. Een design airconditioner-warmtepomp, voorzien van een prachtige stoffen bekleding. Een Haori is een traditionele Japanse kimono die over de lange kimono wordt gedragen. Een passende naam dus voor dit model! Deze stoffen hoes is eenvoudig te wisselen, kies bijvoorbeeld voor een ander kleurtje of zelfs voor een eigen ontwerp of thema. Maar de Haori heeft nog veel meer te bieden: schone lucht door de ingebouwde ionizer, een optimaal comfort door geoptimaliseerde  luchtverspreidingstechnieken en fluisterstille werking en diverse bedieningsmogelijkheden via de design bediening of via de ingebouwde wifimodule in combinatie met je smartphone of je smarthome speaker (Google Assistant of Amazon Alexa).

 

www.toshiba-airco.com