CARDOK

CARDOK

Stijlvol wonen vraagt om een unieke parkeeroplossing. Een innovatief concept zonder storende impact op het landschap en met maximale bescherming van het wagenpark. Bij CARDOK hebben ze hiervan hun vak gemaakt, met high-end autoliften en parkeersystemen voor alle personenwagens, grotere luxewagens en SUV’s. Maak kennis met Zwitserse precisie die fraaie architectuur alle eer aandoet.

Ondergronds parkeren zit in de lift bij residentiële woningen en met reden. Sommigen kiezen ervoor omwille van stedenbouwkundige of esthetische redenen, anderen om de parkeerplaats te verdubbelen of de garage optimaal te benutten. CARDOK heeft voor elke situatie een gepaste oplossing. Het is het neusje van de zalm op vlak van veiligheid, kwaliteit en robuustheid. Het biedt ook zekerheid voor exclusieve wagens. In verlaagde positie loopt het bovendek gelijk met de grond en sluit het naadloos aan op de omgeving, met een solide stalen lid dat onbevoegde toegang verhindert. Ideaal voor de mancave dus.

De parkeersystemen van CARDOK (CARDOK is gelegen aan het meer van Genève in Zwitserland) zijn van topmakelij en dat merk je aan elk detail, welke uitvoering je ook wenst. Zo is er de Multi of compacte ondergrondse box waarin een auto zonder chauffeur kan worden neergelaten. Kwestie van plaatsbesparing met een druk op de knop. Met één geparkeerde wagen bovenop de gesloten CARDOK autolift blijft de tweede ondergrondse parkeerplaats onzichtbaar. In geval van een grotere ondergrondse ruimte is er de Carlift die via een lift i.p.v. een helling toegang geeft tot de garage. Dat kan met hydraulische scharen, zonder wandmontage en eenvoudig te installeren tot 3,4 m hoog. Of 100% elektrisch met kettingtakel tot 12 m hoog, zonder grenzen op vlak van platformafmeting en gewicht. Of wat dacht je van de Carturn, een draaiplatform dat van pas komt bij moeilijke ondergrondse manoeuvres, of om die prachtige luxewagen te etaleren.

Voor elke oplossing geldt: de mogelijkheden voor design en afwerking zijn quasi onbeperkt. Er zijn standaardmaten beschikbaar, maar meestal krijgt een CARDOK volledig vorm in overleg met de klant en in de gewenste RAL-kleur. Een verwarmingstoestel, LED-verlichting, ontvochtigingssysteem, dubbele lift, groenbedekking, aquadrain… niets is te gek. De bediening gebeurt met een afstandsbediening met code en ‘hold-to-run’ controle. De lift stopt wanneer de knop wordt losgelaten. Een veiligheidsrubber rond het platform zorgt voor een grotere beveiliging. En het spreekt voor zich dat de oplossingen van CARDOK zo gebouwd worden, dat ze waterdicht zijn.

Parkeren met CARDOK is een exclusieve parkeerbelevenis. Een ervaring die begint met een vernuftig design en vakkundige installatie door CARDOK Benelux, gevestigd te Herentals. Een gevoel dat doorgetrokken wordt in Service met een grote S, waarbij de gebruiker kan kiezen voor een jaarlijks proactief onderhoud. Het resultaat: een slimme, veilige en hoogwaardige parkeeroplossing om nóg meer te genieten van het leven. Vele referenties zijn alvast een bron van inspiratie voor menig architect en bouwheer. Ervaar het zelf.

CARDOK Benelux
Noordervaart 43
2200 Herentals
t. 014 41 55 35
cardok@albyco.be
www.cardok-benelux.com