TK Home Solutions

TK Home Solutions

Een lift naar luxe

Laat u een nieuwe villa bouwen of plant u verbouwingen in uw huidige woning? Denk dan eens aan een huislift. Een lift in uw eigen huis zorgt voor een verbetering van uw toekomstige levenskwaliteit en geeft ook nog eens een meerwaarde aan uw huis. Onbeperkt genieten van uw hele woning. Doe nu de investering in een zorgeloze toekomst. Wie dagelijks van boven naar beneden en vice versa door het huis loopt, staat er nauwelijks bij stil. Maar mobiel zijn – en vooral blijven – is lang niet voor iedereen weggelegd. Dat zullen de meesten onder ons helaas vroeg of laat ondervinden. We denken er niet snel aan, maar voor dit probleem bestaat een oplossing: een lift in huis. Met een huislift blijven alle ruimtes van de woning bereikbaar en voeg je bovendien een element van luxe toe aan je interieur. En de technieken zijn intussen zo geavanceerd geworden dat het inbouwen van een huislift in vrijwel alle huizen kan.

 

Duitse techniek, Italiaans design

thyssenkrupp Home Solutions beschikt over een uitgebreid aanbod van huisliften die uitblinken op vlak van esthetiek en functionaliteit. Iedere lift wordt op maat gemaakt en is beschikbaar in de uitvoering van uw keuze. U hoeft bovendien geen drastische wijzigingen aan uw huis te vrezen. Anders dan bij traditionele liften heeft een huislift niet veel plaats nodig en zijn geen complexe bouwkundige aanpas- singen vereist. Over het algemeen hebben huisliften slechts minimale ruimte nodig in vergelijking met traditionele liften, omdat er geen machinekamer nodig is.

 

Veiligheid is onze prioriteit

Behalve de blijvende mobiliteit en de luxueuze uitstraling kent een huislift nog een groot voordeel: uw woning stijgt in waarde. Thyssenkrupp biedt met zijn huisliften het beste van twee werelden: een combinatie van Duitse techniek en Italiaans design. En dankzij het eigen veiligheidssysteem kan de lift nooit worden beïnvloed door mechanische storingen in het aandrijfsysteem. In geval van een stroomstoring schakelt het systeem over op de accu. Hierdoor kunnen de gebruikers op elk moment veilig de grond bereiken. Daarnaast is het mogelijk om een brandalarm te koppelen aan het aandrijfsysteem van de huislift.

 

H300 Huislift

Een populaire huislift van thyssenkrupp Home Solutions is de H300. Deze maakt gebruik van de best mogelijke technologie en biedt een oplossing die zeer energiezuinig, efficiënt en bijna geruisloos is. De fluister- stille lift zorgt voor een geruisloze verplaatsing van begane grond naar de slaapkamer. Met het passende soft start-stop systeem verplaats je je eenvoudig met slechts één druk op de knop. En ook hier gelden natuurlijk de strenge veiligheidsnormen in combi- natie met Italiaanse schoonheid. Een milieuvriendelijke aanwinst voor iedere woning. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de cabine geheel naar eigen smaak te ontwerpen. Of je nu wil genieten van een sterrenhemelplafond of een marmeren vloer. Met de beschikbare luxeopties is alles mogelijk.

 

www.huislift.be