Ace-Liften

Ace-Liften

De huislift wint aan populariteit. Want ook op onze oude dag geraken we graag zonder al te veel horten en stoten boven. Comfort en mobiliteit staan bovenaan de agenda, zeker nu we met z’n allen de leeftijdsgrens blijven verleggen: iedereen wil zo lang mogelijk thuis wonen. En toch is er meer, want de huislift van vandaag onderscheidt zich ook op andere vlakken. “Tegenwoordig worden woningen meer aan meer aangepast aan het principe van levenslang wonen. Een huislift biedt een dergelijk toekomstperspectief. Daarnaast geeft ze een nieuwe invulling aan het principe van eigentijds leven”, zegt Angelo Castro van Ace-Liften, dat specialiseert in personenliften, huisliften, heftafels, goederenliften en rolstoelliften.

De lift als verbeteraar van mobiliteit én als designobject. Het kan. In de filosofie van Ace-Liften vallen comfort, duurzaamheid en esthetiek perfect samen. “Ons doel is de lift tot een natuurlijk onderdeel van het leven in huis te maken”, legt Angelo Castro uit. “Toen we twintig jaar geleden begonnen, wilden we vooral de mobiliteit in gebouwen verbeteren. Vandaag willen we een innovatief product aanbieden dat op meerdere vlakken meerwaarde biedt. Onze liften worden permanent geoptimaliseerd. Dat gaat van de impact op het milieu, tot het design, de veiligheid en de gebruikersvriendelijkheid. Kwaliteit en eenvoud zijn daarbij kernwaarden. En ook het esthetische aspect blijft natuurlijk van wezenlijk belang.”

Elke woning heeft haar persoonlijkheid, een gegeven dat ook terugkeert in het ontwerp van de producten van Ace-Liften. De huisliften zijn zo ontwikkeld dat de gebruiker ze perfect kan aanpassen aan de stijl en eigenheid van zijn interieur. Angelo Castro: “We beseffen dat elk huis uniek is. Dat een woning een bijzondere plek is waarin elk detail belangrijk is. Vaak is elke kleur, elk meubelstuk, elk accessoire speciaal uitgezocht. Dat idee trekken we door in de conceptualisatie en realisatie van onze liften. Je kunt ze volledig personaliseren, zodat ze het potentieel van een huis volledig exploiteren. Bovendien is elke maatvoering mogelijk, zonder extra kosten.”

Dankzij de innovatieve machinebouw past een Ace-huislift in elk soort huis, overal ter wereld. Binnen de twee dagen is ze gemonteerd, zonder dat er constructieve of bouwkundige aanpassingen moeten gebeuren. Angelo Castro: “Vroeger moest je vaak een hele constructie opzetten met veel afbraak- en opbouwwerk. Dat is met onze huisliften niet langer het geval. We hebben een systeem ontwikkeld waardoor plaatsen heel gemakkelijk gaat, los van de situatie. Een Ace-Lift maakt namelijk gebruik van een unieke spindel-technologie. Die maakt dat onze liften heel weinig ruimte innemen en er geen aparte machinekamer, put- en dakopbouw nodig zijn. Er is enkel een open ruimte nodig tussen twee verdiepingen om de lift te kunnen plaatsen.”

Het permanente streven naar kwaliteit komt ook tot uiting in de manier waarop Ace-Liften naar het milieu kijkt. Alle liften zijn ecovriendelijk. Stilstaand hebben ze een A-label, in beweging voldoen ze aan het B-label. Angelo Castro: “Het beste bewijs dat de installatie van een Ace-huislift op elk vlak een toekomstperspectief biedt voor je woning.”

 

Schaarbeekstraat 20A/6
9120 Melsele (Beveren)
+32 3 230 00 06
info@aceliften.be
www.ace-liften.be