Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations is al vier decennia een leider op de internationale markt en een bekende fabrikant van hoogwaardige wellnessproducten. Ze bouwen private en publieke wellnessruimtes zowel op maat als in standaard formaten. Hun brede assortiment omvat sauna’s, infraroodsauna’s, stoombaden, zoutgrotten, ontspanningsruimtes, bubbelbaden, voetspa’s, belevenisdouches, ijs- en sneeuwruimten en andere gerelateerde thermische ervaringen. Hun missie is om klanten een plek van pure verwennerij en totale ontspanning te bieden, die ook de bron van gezondheid, harmonie en schoonheid zal zijn. Voor elke klant vinden zij op maat gemaakte oplossingen zodat het product aansluit bij de wensen van de klant! Dankzij hun creativiteit en ervaring in 2020 wonnen ze bij Belgian Swimming Pool Wellness & Swimming Pond Builder of the year 2020/2021 de gouden medaille in de categorie saunabouwer voor maatwerk sauna en wonnen ze de “ICONIC AWARDS” -prijs, de internationaal gerespecteerde ontwerp- en architectuurwedstrijd, in de categorie innovatieve architectuur met charmante Eclipse-serie. Bij Alpha Wellness Sensations wordt 90% van de producten in eigen huis vervaardigd volgens Belgische en Europese kwaliteitstradities. Onderzoek, ontwerp, productie, levering, installatie en onderhoud – alles in één door hun team! Als je het kunt dromen, kan Alpha het bouwen!

 

Alpha-Industries AWT BVBA
Alpha-Wellness-Sensations
Stadsheide 27
3500 Hasselt
info@alpha-wellness-sensations.be
www.alpha-wellness-sensations.be