Arturo Ultimat

Arturo Ultimat

Arturo Ultimat:de sterkste vloer tot nog toe

Arturo, het jongste merk van Uzin Utz België en gespecialiseerd in gietvloeren, pakt uit met een nieuwe toplak. Hoogwaardige en betaalbare gietvloeren en lakken ontwikkelen met een kleine ecologische voetafdruk, dat is de missie van Arturo. Ze introduceerde onlangs Arturo Ultimat, een gecertificeerde, matte toplak met incasseringsvermogen die tegelijk aan alle hoge eisen voldoet én scoort op het vlak van duurzaamheid. Zo geniet u niet alleen jarenlang van een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke gietvloer, maar draagt Arturo ook haar steentje bij tot een schoner milieu.

 

Trendy en sterk

Een toplak die niet alleen prachtig mat is, maar ook bijzonder slijtvast, sterk en onderhoudsvriendelijk? Dan is Arturo Ultimat de enige juiste keuze! Een matte, transparante, waterhoudende, 2-componenten toplak op basis van polyeruthaanhars. Als bijkomende pluspunten zijn er de hoge mate van UV-stabiliteit, goede chemicaliënbestendigheid en een mogelijkheid tot antislipuitvoering.

 

Circulair én breed inzetbaar

Arturo maakt haar producten toekomstbestendig, zonder in te boeten op de vertrouwde kwaliteit. Arturo Ultimat biedt eindeloze mogelijkheden, geschikt als transparante eindafwerking van diverse PU- en EP-vloersystemen, maar ook voor oude gietvloersystemen die een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Opnieuw een stap richting duurzaamheid… Een gezond binnenklimaat is actueler dan ooit. Dankzij het gebruik van duurzame grondstoffen is Arturo Ultimat zeer emissiearm. Arturo Ultimat werd ook getest volgens de strenge AgBB-richtlijnen, en is dus helemaal klaar voor de toekomst als strengere wetgeving van kracht wordt.

 

Cradle to Cradle Certified®

Wist u trouwens al dat het sinds kort mogelijk is om onder Arturo Ultimat een Cradle to Cradle Certified® Silver gietvloer te plaatsen? Voor deze gietvloer werd 95% van alle gebruikte materialen onderzocht op herkomst en waar nodig aangepast naar een duurzaam alternatief. Nog een bewijs dat duurzaamheid voor Arturo geen loos begrip is.

 

Arturo | A brand of Uzin Utz Group
www.arturoflooring.be