V-Zug

V-Zug

‘The magic lies in the details’. Als architect of bouwprofessional kan je je wellicht perfect vinden in de nieuwe slogan van V-ZUG, Zwitserse fabrikant van premium huishoudtoestellen. Die missie onderstreept V-ZUG met de nieuwe Excellence Line, een nieuwe generatie toestellen met vier stevige pijlers: duurzaamheid, intuïtieve bediening, toekomstgerichtheid en een naadloos design. Een absolute troef voor elk keukenproject en bekroond met de Red Dot Award.

Het design van de Excellence Line is elegant en tegelijk minimalistisch. De toestellen gaan dan ook terug tot de essentie. Tenminste wat de vormgeving betreft. Qua technologie zijn de toestellen uit de Excellence Line allesbehalve subtiel of bescheiden. De intuïtieve bediening blinkt uit door de CircleSlider, het besturingssysteem dat in het midden van het aanraakscherm ingeslepen is. De driepuntskernthermometer is nog een voorbeeld van de hoogstaande technologie, net als AutoDoor, de eerste deur die niet alleen automatisch open gaat, maar ook automatisch sluit. Dit maakt een handgreep overbodig, voor een nog betere integratie in de keukenvlakken en een strakker resultaat.

 

Perfecte match voor elke keuken

De gloednieuwe Excellence Line is beschikbaar sinds juni en schreef meteen de Red Dot Award Product Design 2021 op zijn naam. De serie omvat een brede waaier bakovens en (combi-)stoomovens. Bovendien zijn ze zonder problemen te combineren met de overige toestellen uit het assortiment van V-ZUG. Ook de panelen van de Coffee-Centers, WineCoolers en veel meer volgen dezelfde uitvoering en designopbouw. Maaike Dickx, marketingmanager Benelux bij V-ZUG, licht toe: “We gaan elke dag voluit voor een keukenuitrusting met een krachtige signatuur die elegantie en eenheid uitstraalt. Onze Excellence Line speelt daar vanaf nu een belangrijke rol in. De symmetrie en de tijdloze look overtuigen in eender welke keukenstijl, terwijl de technische mogelijkheden elke kok aantrekken. Of het nu een professionele chef is, een hobbykok of iemand zonder kookervaring.”

De frontpanelen in Zwart Spiegelglas of Platinum Spiegelglas weerspiegelen de omgeving. Die unieke esthetische kwaliteiten bevorderen de naadloze integratie van de toestellen in de leefruimte. De schoonheid van eenvoud met hoogwaardige materialen. Want het zit in de details, daar zijn ze bij V-ZUG zeker van. Details zoals het ontbreken van een handgreep, door het automatische open- en sluitmechanisme van de ovendeuren. “Wanneer alle details perfect op elkaar zijn afgestemd en elk detail de belichaming van excellentie is, ontstaat er magie,” benadrukt Maaike, “en precies dat was de ideale inspiratie voor onze nieuwe slogan: ‘The magic lies in the details.’ Die filosofie leidt ons in elk aspect van onze productontwikkeling.” Naast de strakke  esthetiek legt de Excellence Line ook de nadruk op gebruiksgemak. Dat blijkt uit de eenvoudige, precieze bediening voor perfect geslaagde gerechten. Een stevig argument voor de eindgebruiker.

 

Zwitserse finesse

Al meer dan honderd jaar is V-ZUG in Zwitserland de absolute marktleider op vlak van huishoudtoestellen. Ze staan gekend voor hun innovatieve toestellen van absolute topkwaliteit. In 2010 besloot het bedrijf hun toestellen ook buiten Zwitserland aan te bieden. Met succes. Vooral in het hoger segment slaat de premiumapparatuur aan. De  Excellence Line legt de lat met plezier nog een stukje hoger: de Zwitserse perfectie voor elk huis.

 

www.vzug.com