CARDOK, The Carlift

CARDOK, The Carlift

CARDOK Carlift – dat is een hedendaagse, high-end parkeeroplossing. Geen hellend vlak dat leidt naar je ondergrondse garage, geen storende carport. Wel een exclusieve autolift die je wagenpark in een handomdraai aan het zicht onttrekt. Ondergronds parkeren omwille van stedenbouwkundige of esthetische redenen, of om de parkeerplaats te verdubbelen of de garage optimaal te benutten. Dat kan met CARDOK. Zonder impact op het landschap. Enjoy the view!

Swiss Innovation
Een uiterst veilig systeem bovendien, met oorsprong aan het meer van Genève, een staaltje Zwitserse precisie dus. Volledig op maat van de klant. En interpreteer dat gerust ruim: RAL-kleuren die perfect blenden met de afwerking van de woning, onbeperkte designopties, LED-verlichting, een dubbele lift, een snellere motor of zelfs groenbedekking. De mogelijkheden zijn eindeloos, de CARDOK wordt compleet aangepast aan de look & feel van de villa. Een vernuftig systeem met hydraulische scharen beweegt de lift quasi geluidloos op en neer, tot een hoogte van 3,5 m. Of elektrisch via een kettingtakel tot 12 m hoog. Exclusieve oldtimer collectie of zware SUV, de CARDOK autolift biedt voor elk wagenpark de veiligste oplossing. Eenvoudig te bedienen via een ‘hold-to-run’ afstandsbediening, waarbij de lift stopt als de knop wordt losgelaten. PLC aangestuurd overigens, waardoor koppeling met poorten of zelfs een camerasysteem tot de mogelijkheden behoort.

CARDOK Multi – CARDOK CarTurn
Meerdere wagens parkeren? Dan is er de CARDOK Multi. Met één geparkeerde wagen bovenop de gesloten CARDOK autolift blijft de tweede ondergrondse parkeerplaats onzichtbaar. Een platform met dubbele lengte of breedte biedt plaats aan maximum 4 voertuigen. Weinig ruimte om te manoeuvreren? Ook daarvoor hebben we met de CARDOK CarTurn the geknipte oplossing. Via een handig draaiplatform in de grond zijn moeilijke manoeuvres uitgesloten. Je rijdt de wagen op het platform en via een afstandsbediening wordt deze in de gewenste rijrichting geplaatst. Ook hier zijn de afwerkingsmogelijkheden onbeperkt. Het resultaat is een luxueuze en duurzame parkeeroplossing afgestemd op een stijlvolle woonomgeving.

Over CARDOK Benelux
CARDOK Benelux, met uitvalsbasis in Herentals, ontzorgt je van A tot Z. Een dedicated projectmanager denk mee na over de gepaste oplossing van voorproject tot plaatsing. Van contact met de architect en aannemer tot bouwheer. Ook de plaatsing doet de Kempense firma in eigen beheer, met een vast team van hands-on specialisten. De installatie van een CARDOK Carlift neemt zo’n 5 dagen in beslag. Complexere systemen zijn binnen de 3 weken geïnstalleerd. 100% klantentevredenheid, voor minder gaat CARDOK niet. Ontdek het zelf en bekijk de inspirerende mogelijkheden voor je projecten.

 

CARDOK Benelux
Noordervaart 43  B-2200 Herentals
0032 14 41 55 35   www.cardok-benelux.com