Een lift in huis? Contacteer Verolift!

Een lift in huis? Contacteer Verolift!

Steeds meer mensen opteren voor een lift in hun woonst. Zo’n huislift heeft dan ook heel wat voordelen: geen zware dingen meer de trap op slepen, op je oude dag nog steeds makkelijk boven geraken… Bovendien wordt steeds meer in de hoogte gebouwd, waardoor een huislift ook voor jongere mensen geen overbodige luxe meer is. De ene huislift is de andere niet. Bij Verolift wordt enkel gewerkt met de beste materialen om zo hoogkwalitatieve liften te plaatsen, steeds vanuit het principe dat een huislift levenslang moet meegaan. Daarnaast wilt u naast zo min mogelijk onderhoud ook een zijdezachte rit. Het zijn slechts enkele redenen waarom architecten steeds weer voor Verolift kiezen.

Kwaliteit is het codewoord
Verolift legt de lat dan ook hoog. Meer dan bij andere liftbedrijven zet Verolift volop in op kwaliteit. Daarom biedt het enkel hydraulische en gearless aandrijvingen aan en geen inferieure spindelsystemen. Daarnaast is er nog de keuze tussen draai- of schuifdeuren. Huisliften komen tegenwoordig in veel maten en vormen, waardoor een verticale koker van slechts één vierkante meter al volstaat; een diepe liftput is vaak zelfs niet meer nodig. Er is meer dan enkel technische excellentie: als architect kunt u uw creativiteit de vrije loop laten gaan bij het ontwerpen van de huislift. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Zo kunt u de vloer laten doorlopen tot in de lift, de wanden in een specifieke RAL-kleur laten lakken of speciale verlichting kiezen. Wil uw klant graag een foto als wand? Ook dat is mogelijk!

Verolift is er van begin tot eind
Bezoek de gloednieuwe showroom en test zelf de liften uit. U zult versteld staan van de geruisloosheid van de rit. Daarnaast zult u zeker en vast ook de piekfijne afwerking en hoogwaardige design opmerken. Laat u begeleiden door de deskundige adviseurs. Ze denken met u mee en zorgen dat het project precies volgens uw visie wordt uitgevoerd. Heel wat architecten gingen u al voor en telkens waren ze onder de indruk van de kennis, de afwerking en de kwaliteit van een huislift door Verolift.

Verolift doet meer dan enkel liften verkopen. Het installeert, onderhoudt en moderniseert ze ook. Zo zijn u én uw klant van begin tot einde zeker van dezelfde partner en dezelfde hoge kwaliteit. Om dat te garanderen, richtte Verolift enkele jaren geleden zijn eigen Academy op. Op die manier blijft het bedrijf verzekerd van sterk opgeleid personeel en kunnen klanten blijven rekenen op een vlekkeloze installatie en onderhoud.

Meer dan enkel huisliften
‘Voor elke klant de ideale lift’, luidt het credo van Verolift. Daarom biedt de liftexpert naast huisliften ook traditionele personenliften, liften met beperkte liftput en schachtkop, liften voor de zorgsector en autoliften aan. Voor elk wat wils dus. Contacteer Verolift om een afspraak in te plannen of voor een gratis offerte op maat.

Xavier de Cocklaan 44
9831 Sint-Martens-Latem
(Nieuw adres!)
09 240 15 60
hello@verolift.be ı www.verolift.be