De smartphone als sleutel

De smartphone als sleutel

Vandaag betalen we al contactloos, maar wat als we onze smartphone ook kunnen inzetten om deuren te openen? Met slimme systemen geïntegreerd in deurknoppen en -beslag of aan de wand maakt Salto Systems het mogelijk. Met wifi/Bluetooth of in de Cloud en eenvoudig te bedienen via de smartphone helpen ze onze gebouwen nog slimmer maken.

Smart locks
Een Smart lock is een slim slot op je deur waardoor je de smartphone als badge kan gebruiken. Dat kan zowel via een elektronisch slot, een cilinder als via een wandlezer. Met een gemotoriseerde cilinder op batterijen die je opbouwt aan de binnenkant van de deur kan je zowel mechanisch – van buitenaf met sleutel of van binnen met draaiknop – als draadloos met de smartphone openen. Een ideale oplossing voor elke woning.

Keyless experience
Bedenk welke voordelen het kan geven wanneer je nooit meer aan een sleutel hoeft te denken. Salto Systems heeft cloud-based en server-based oplossingen, zowel voor privéwoningen als voor alle gebouwen waar aan co-living wordt gedaan zoals studentenvoorzieningen of appartementsgebouwen. De nieuwe studententoren van UPKOT in Gent – en ook in vele andere steden – maken er alvast gretig gebruik van. Elke ruimte in een gebouw kan je aansturen zoals je dat zelf wil. Hoe je die wil beveiligen, voor wie van het personeel of de studenten ze toegankelijk zijn, of er extra veiligheid moet ingebouwd worden inzake inbraak of brand, alles is mogelijk. Comfort en veiligheid gaan daardoor hand in hand.

Design op maat
En dat gaat niet ten koste van het design. Dankzij het simulatieplatform MyLock (mylock.saltosystems.com) ontwerp je die slimme deuren gewoon op maat. Zo kan je elk gewenst systeem integreren in het interieur van je woning. Met keuzemogelijkheden in deurstijl, onderplaat, deurkruk en afwerkingen in inox mat of gepolierd, messing, dark bronze, zwart en BioCote, kan je naadloos aansluiten op elke stijl.  Met Salto Systems ben je dus op weg naar een toekomst zonder sleutels. Wil je daar een glimp van opvangen, maak dan een afspraak in het Experience Center in Brussel.

 

mylock.saltosystems.com ı www.saltosystems.com