Italiaans design kraanwerk komt tot leven

Italiaans design kraanwerk komt tot leven

De tijd van badkamer als puur functionele sanitaire ruimte is allang voorbij. Er is een verlangen naar schoonheid, ontspanning en duurzaamheid. Een behoefte die grossist in sanitair VERSANI subliem invult met Italiaans design dat de zintuigen aangenaam verwent, zoals met HOTBATH kraanwerk. Een prachtige realisatie van trouwe VERSANI installateur Ryba getuigt van deze pure klasse.

 

Living colours by HOTBATH
Leuk voor de kids, relaxerend voor de ouders. Dat was de opdrachtgeversinjectie voor deze badkamerrenovatie naar een ontwerp van vaste designpartner van Ryba ‘THE odd ONE OUT’. Oftewel hoe een creatief denkproces, technische knowhow en een persoonlijke aanpak resulteerden in een out of the box badkamer waar luxe en comfort hand in hand gaan. Het leeft hier volop, en dat voel je. Zit absoluut het kraanwerk voor iets tussen. “Er is gewerkt met HOTBATH Italian bathroomware van het type living colours, een bijzonder kleurenprocédé”, geeft Stefani van THE odd ONE OUT mee. “Het is een uitvoering in geborsteld koper van kranenserie Cobber. Als je de kranen aanraakt, verkleuren ze. Deze HOTBATH collectie is afgewerkt zonder oppervlaktebescherming, waardoor het kraanwerk heel naturel en duurzaam van kleur verandert. Dat natuurlijke patina zorgt voor een prachtig, levendig resultaat.”

Trendy Italiaans design
“Vanaf het moment van de eerste aanraking, komt de kraan tot leven”, aldus Yannick en Stefanie van HOTBATH. “Langzaam ontstaat er een prachtig karakteristiek patina. Iedere kraan, ieder oppervlak ontwikkelt zich op zijn eigen unieke wijze en dat maakt de living colours extra speciaal. Zo verandert bijvoorbeeld de glans, kunnen er onregelmatigheden ontstaan en wordt de finish soms lichter of donkerder.” De Cobber serie staat bekend als dé trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie samenkomen. Naast living colours, zijn er nog tien andere finishes beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een wastafelmengkraan tot een compleet ingerichte badkamer. Cobber past bij iedere woonstijl en kan in elke ruimte met kranen gebruikt worden. Een lijn met accessoires maakt de serie compleet. Trendy design is het, een klassevolle parel van Italiaanse fabrikant HOTBATH.

Speels effect
De combi van de verschillende knopjes in living colours naast elkaar aan bad en douche versterkt de schoonheid van het kraanwerk met een speels effect. Alles is ingebouwd, je ziet enkel de mooie afwerkingspunten op de muur. En de twee opstaande kranen aan de lavabo’s, die stelen de show. Of dit alles goed te onderhouden is? Zeker. Het is altijd belangrijk om kranen op de juiste manier schoon te maken, in dit geval zonder dat het natuurlijke proces wordt verstoord. De kranen laten zich eenvoudig met water en een zachte, schone doek reinigen, zonder het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Voilà. Badkamer met HOTBATH kranen als deel van de leefruimte. Kan perfect in elke woning. Een sterk, betaalbaar design, verkrijgbaar bij VERSANI. ’t Mag eens iets anders zijn, toch?

 

VERSANI NV
Atealaan 11
2270 Herenthout
+32 (0)14 21 71 10
info@versani.be
www.versani.be

 

THE odd ONE OUT
Brechtsebaan 250
2900 Schoten
+32 (0)474 57 03 00
info@theoddoneout.be
theoddoneout.shop

 

HOTBATH BV
Jan van Galenstraat 25
3115 JG Schiedam
+31 (0)70 399 42 31
info@hotbath.nl
www.hotbath.nl