Klimaat verzorgen en mensen ontzorgen

Klimaat verzorgen en mensen ontzorgen

Met meer dan 60 jaar ervaring is Climagroup ondertussen de referentie in het vak van koeltechnieken, klimatisatie en ventilatie. Want dat is hetgeen wat ze doen; ze bieden innovatieve totaaloplossingen voor koeling en klimaat in heel België. Niet alleen in de installatie van koel en klimaatsystemen, ook in het ontwerp, de optimalisatie, onderhoud en beheer ervan. Door technologie te combineren met een menselijke, flexibele en persoonlijke aanpak, ervaar je hun unieke service. Hun motto is immers; klimaat verzorgen en mensen ontzorgen.

Climagroup levert zijn service aan verschillende sectoren. Gaande van food retail, kantoor en ondernemingen, retail, industrie tot de horeca. Ieder van deze sectoren heeft specifieke eisen en noden. Dankzij hun jarenlange ervaring en kennis kan Climagroup hierop inspelen en zorgen dat u zo kostenefficiënt mogelijk kan werken. Jarenlange ervaring staat dit bedrijf niet in de weg om te blijven innoveren. Integendeel, ze gebruiken deze kennis net om steeds te vernieuwen en een innovatieve speler te blijven die echt het verschil kan maken in het hedendaagse bouwproces. Ze ontwerpen hun installaties vanuit een gezamelijke missie om zo duurzaam mogelijk te werken. Zowel qua technologie als qua energie-efficiëntie zijn ze overtuigd dat elk bedrijf zich vandaag moet engageren om minder belastend te werken voor mens en milieu. Dat is hun rotsvaste overtuiging en ze werken er elke dag aan om dit waar te maken binnen hun eigen organisatie en voor de bedrijven van hun klanten.

Het is daarom belangrijk dat Climagroup zo vroeg mogelijk in het bouwproces betrokken kan worden. Ze denken mee, geven tips en aanpassingen vanuit hun jarenlange praktische ervaring alsook vanuit hun missie naar duurzaamheid en innovatie. Hun inhouse trainingscenter maakt het mogelijk om non-stop-opleiding en training te geven. Nieuwe medewerkers leren daar de kneepjes van het vak en hun techniekers en installateurs scholen zich er voortdurend bij om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe technieken en toepassingen. Zo verzekeren ze kwalitatieve en deskundige oplossingen voor jouw bedrijf. Dankzij hun strenge kwaliteitscontrole beantwoorden ze altijd aan de geldende normen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.

Ondanks hun grootschalig en professioneel karakter, is een persoonlijke aanpak één van de troeven van dit bedrijf. Met hun 7 vestigingen verspreid over heel België kunnen ze deze belofte ook echt waarmaken. Tijdens het hele bouwproces is er één aanspreekpunt, maar ook na de oplevering geldt deze persoonlijke aanpak nog steeds. De service nemen ze bij Climagroup zeer ter harte. Voor iedere sector is deze aangepast met als doel een ‘lifetime partnership’ op te bouwen. Een engagement waar iedere partij tevreden over is en kan rekenen op een jarenlange samenwerking. Met meer dan 230 enthousiaste medewerkers, 250 installaties met duurzame koudemiddelen en meer dan 1000 projecten op jaarbasis, is Climagroup uw trouwe partner op zowel technisch vlak als flexibele en persoonlijk aanpak. Door deze combinatie crëeren ze een unieke service. Dàt is klimaat verzorgen en mensen ontzorgen!

Meer weten? Surf dan naar www.climagroup.be en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

www.climagroup.be